Header 101 relatiegeschenken

Cap Antro Uitzenden

antrocapAntro Uitzenden is een specialistische uitzendorganisatie die zich heeft geconcentreerd op het leveren van vakmensen in de verse voedingsmiddelenindustrie. Ruim 20 jaar is Antro gespecialiseerd in het leveren van vakslagers voor de Nederlandse ambachtelijke slagerijen en supermarkten, evenals vakslagers voor de vleesindustrie in Nederland. Voor de uitzendkrachten van Antro hebben we een bijzondere cap ontworpen en er een sample van laten maken. In deze case laten we zien hoe deze custommade cap tot stand is gekomen. Op onze online geschenken blog hebben we de Antro Uitzenden case helemaal uitgewerkt. (met foto’s van het te produceren sample!) Op de cap hebben we gebruik gemaakt van verschillende technieken. Zo is het logo van Antro erop geborduurd en de merknaam in 3D siliconen uitgevoerd op het rechterfrontpanel van de cap. Het logo van Antro zal in de uiteindelijke versie nog met een embossing op de buckle (sluitsysteem aan de achterkant van de cap) van deze cap worden gezet. Daarnaast gaat het om een woven sandwich waarin de naam van het bedrijf is meegenomen in de klep van de cap.

Vrijwel ieder cap-, muts- of hoed-ontwerp is te produceren. Wij organiseren de productie rechtstreeks in het Verre Oosten en vanzelfsprekend wordt de ontworpen cap daar vervaardigd. Of u een geborduurde cap, een bedrukte cap of een cap-ontwerp met badge wilt, het kan allemaal.

Neem contact op met ons verkoopteam voor de aantallen, levertijden en prijzen. We zijn vaak sneller en kwalitatief beter dan onze concurrent.

Bekijk Antro uitzenden