Header 101 relatiegeschenken

Originele nekkoorden / lanyards

Originele_nekkoordenNekkoorden / lanyards zijn niet meer weg te denken als promotioneel product. Ze zijn er in vele maten, lengtes, kleuren en met vele soorten bewerkingen. Toch denken wij dat u nog heel veel mogelijkheden niet kent. Daarom laten wij u hier een aantal bijzondere lanyards zien.

Bij de bovenste lanyard gaat het niet zozeer om de lanyard zelf als wel om de kaarthouder die er aan hangt. Eens wat anders dan het standaard doorzichtige plastic houdertje. Daaronder ziet u een praktisch product voor de doe-het-zelver. Aan een met meetlint bedrukte lanyard hangt een board van hard kunststof met aantekeningenboekje en potlood.
Daarna twee lanyards die heel erg trendy zijn, doordat ze zijn voorzien van 2D of 3D PVC-strips die op de lanyard zijn genaaid. Perfect om uw bedrijfslogo extra aandacht te geven. Daarna treft u een hele bijzondere lanyard aan, die als een ritssluiting werkt.
Een plastic drinkflesje hoef je niet meer in de hand te dragen als je die vastmaakt met een schuifstrap. En heel origineel is de lanyard die is voorzien van een hooded capuchon. Wilt u deze niet opdoen dan hangt de hooded op de rug.

Dus als u op zoek bent naar een meer origineel idee voor uw bedrijfslanyard dan ontwerpen wij graag met u mee. U kunt denken in hoeveelheden van 500-1.000 stuks afhankelijk van het soort materiaal dat wordt gebruikt.