Header 101 relatiegeschenken

Originele sleutelhangers

Originele_sleutelhangersSleutelhangers zijn standaard verkrijgbaar in heel veel materialen en vormen. Maar bijna in alle gevallen gaat het om een standaard vorm waarop u een bewerking kunt laten aanbrengen.

Wij weten dat er veel meer mogelijk is en afhankelijk van het soort materiaal dat gebruikt wordt al vanaf 500-1.000 stuks. We laten hier slechts een aantal voorbeelden zien, waarbij we een idee willen geven van de mogelijkheden.

Van boven naar beneden en van links naar rechts zien we achtereenvolgens de volgende producten. Een aluminium karabijnhaak in de vorm van het cijfer één. Een metalen hanger met uitneembare winkelwagenmunt. Een tshirt van PVC Starflex met ingebouwde geluidschip. Een miniboekje van soft PVC, PVC Starflex en cloisonne PVC. Een PVC 3D dubbelzijdige hanger in de vorm van een luchtballon. Een drijvende sleutelhanger van EVA foam in de vorm van een slipper. Een autootje van hard plastic. Een tractor van cloisonne PVC. Een dokterstas van PVC met een foam vulling en ingebouwde thermometer. Een aluminium en stainless steel multitool.

Dus u zult wel begrijpen dat onze producenten heel veel kunnen om uw bedrijfscommunicatie om te zetten in een aantrekkelijke en originele sleutelhanger. En de prijs zal u zeker meevallen. Wij denken graag met u mee!