Header 101 relatiegeschenken

Relatiegeschenk categorieën

Relatiegeschenken categorieën

Bij 101relatiegeschenken.nl zijn wij in staat u te helpen in veel categorieën relatiegeschenken. Zo garanderen wij u van de juiste gifts voor uw relaties, medewerkers of andere stakeholder.

In de tabbladen op deze pagina leest u meer over de verschillende categorieën.

Over ons

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in promotionele producten. U kunt hierbij denken aan relatiegeschenken, aan bedrukte kantoor artikelen maar ook bij het ondersteunen van bedrijven bij campagnes en reclames.

Sinds 2015 is 101relatiegeschenken.nl overgenomen door Staat & Co Businessgifts. Deze samenwerking heeft twee sterke en ervaren spelers nog beter in staat gemaakt u te ondersteunen in uw wensen en doelen.

Auto

Auto geschenken, promotie artikelen en relatiegeschenken voor in de auto. Altijd leuk om te krijgen en natuurlijk niet weg te denken uit uw dashboardkastje. Zoals een rijbewijsetui, parkeerschijf en diverse zonnebrillen en nog veel meer. Bij 101 relatiegeschenken hebben wij een ruim assortiment en bieden wij u bijvoorbeeld ijskrabbers, safety hammer, pech onderweg set en veiligheidshesjes.

auto relatiegeschenken

Caps

101 relatiegeschenken kan uw petten bedrukken of borduren maar we kunnen ook petten helemaal custom made voor u laten produceren. Caps en petten kunt u ideaal inzetten als promotiemateriaal, promotie items en reclame artikelen. 101 relatiegeschenken heeft steeds de meest optimale oplossing voor u en voor de beste prijs en de snelste levertijd.

Elektronica

Van gadgets tot andere leuke relatiegeschenken. Wij hebben een groot assortiment aan elektronica promotiematerialen.Wij helpen u graag op maat.

Eten en drinken

Van snoepjes, snoeppotten tot gezond bedrukt fruit. Voor elke doelgroep en doel wel een juiste relatiegeschenk. Advies op maat voor gezonde snacks, lekker snoep of heerlijk bedrukte chocolade van Tony Chocolonely’s.

Eten en drinken bedrukken

Gereedschap

Gereedschap is onmisbaar in elk huishouden. Maar ook op kantoren, in garages en werkplaatsen komt goed gereedschap altijd van pas. En wat nou als uw logo bedrukt is op kwalitatieve rolmaat die daar de komende 10 jaar blijft liggen?

Gereedschap bedrukken

Gezondheid en verzorging

Een mooie badjas, een mooi bedrukte handdoek of een mooi Rituals pakket voor uw klanten. Altijd een succes. Ons assortiment is groot en door onze persoonlijke hulp heeft u nooit last van keuzestress.

Kantoor en Business

Van organizers tot pennen. Bedrukte kantoorartikelen zijn niet meer weg te denken uit kantoren, horecagelegenheden en andere bedrijven. U zet toch ook graag uw branding professioneel weg?

Kantoor en business relatiegeschenken

Koken en wonen

Koken is hot. Boeken, televisieprogramma’s en talloze blogs. U maakt elke relatie, medewerker of klant blij met een leuk geschenk die te gebruiken is in de keuken. Maar ook leuke decoratieve producten voor in de woonkamer, badkamer of op de slaapkamer zijn ook altijd erg populair.

Koken en wonen relatiegschenken

Paraplu's

Op 130 dagen per jaar valt er minimaal 1 mm neerslag. Op gemiddeld 22 dagen per jaar valt er meer dan 10 mm neerslag. Genoeg reden om te bedenken dat een paraplu vaak van pas kan komen. Met uw logo er op sla je de plank dus nooit mis.Bedrukken paraplu's

Promotioneel

Promotionele artikelen worden vaak bedrukt ter ondersteuning van campagnes, beurzen en andere momenten waarop give-aways aan de bezoekers worden aangeboden. Vanaf kleine oplage en met kleine budgetten kun jij al leuke promotionele artikelen laten bedrukken. Wij helpen u graag verder door u producten aan te bieden die het past bij uw doelstellingen. Keycord bedrukken kan al vanaf kleine oplages.

Keycord bedrukken

reizen en tassen

Tassen bedrukken, clutches of andere pouches. Reisartikellen zijn altijd erg geliefd bij relaties. Laat ons u helpen met het vinden van het juiste promotionele artikel voor reizen en tassen.

Reizen en tassen

Schrijfwaren

Altijd erg veel keuze als het gaat om pennen. Prijs, aantallen, kleuren, grepen, materiaal, kwaliteit en nog meer criteria die om de hoek kunnen komen kijken bij het bedrukken van een pen. Welke bedrukte schrijfwaren passen het best bij u? BTW, potloden bedrukken is ook altijd één leuk geschenk.

Balpen bedrukken potloden bedrukken

Textiel als relatiegeschenk

101 relatiegeschenken is een specialist in kleding bedrukken. Op onze site vindt u een groot assortiment van promotiekleding van bekende merken. Kleding bedrukken en textiel met opdruk wordt al jaren gebruikt om o.a. sportverenigingen, scholen en festivals te promoten. 101 relatiegeschenken biedt verschillende soorten promotioneel textiel met opdruk van goede kwaliteit, waaronder poloshirts, caps, sweaters, bodywarmers en jassen.

Textiel bedrukken promotionele artikelen

Tijd en weer

Klokken of een thermosmeter. Of nog leuker, een thermosmeter en een klok in één. Het zijn gekke maar leuke dingen, leuk om te krijgen en leuk om te geven.

Klokken bedrukken

USB Sticks

USB Sticks zijn ontzettend handig. Laat ze bedrukken door 101 relatiegeschenken. Wij hebben een groot assortiment en kunnen kleine oplages al voor een goede prijs aanbieden.

USB Sticks bedrukken

Vrije tijd

Laat vrije tijds relatiegeschenken bedrukken bij 101 relatiegeschenken. Gegarandeerd succes.